Gratis

Gratis Ebook Groeien dankzij emoties
Gratis Facebook training “loslaten wat niet van jou is” (voor meer info, klik hier)

Facebook

Facebookpagina Mee met Jou
Facebookpagina Judith Jilesen

Met mijn enthousiasme, kennis en ervaring inspireer ik jou om op reis te gaan naar wie je werkelijk bent. Ik laat je voelen en ervaren dat je het waard bent om er te zijn en dat ook jij mooi bent als je echte zelf, die verstopt zit onder (al) die lagen die je om je heen gebouwd hebt, om jezelf te beschermen.
Samen gaan we, op jouw tempo, ontdekken welke overtuigingen, emoties en (eventuele) trauma’s er bij jou vastzitten en ik ga je helpen om die los te laten. Laag voor laag kom je dichter bij wie je werkelijk bent, ga je ontdekken waar jij blij van wordt, gelukkig van wordt en ga je leren hoe je dit gevoel van geluk, liefde en dankbaarheid steeds meer kunt laten groeien.

Ik help je om een balans te vinden tussen denken en voelen en waar nodig help ik je om weer te leren voelen. In de huidige maatschappij hebben we geleerd om alle antwoorden te vinden in ons hoofd, maar juist door samen te werken met je lichaam en te leren voelen vanuit je intuïtie, ontdek je wie je echt bent en wat je werkelijk wilt.

Mijn kracht is dat ik met veel liefde en zonder oordeel kan zien wie jij werkelijk bent en jou het vertrouwen kan leren vinden in jezelf dat je mooi bent, precies zoals je bent.

Mijn advies is om samen een coachingstraject aan te gaan, die precies afgestemd zal zijn op wie jij bent en wat je nodig hebt. In eerste instantie zal dit dan een traject van 3 sessies zijn, waarbij we tussen de sessies door contact met elkaar hebben via whatsapp of Facebook Messenger, op de momenten dat jij dat fijn vindt. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een (gerichte) losse sessie. Hieronder staat mijn precieze aanbod vermeld.

Uiteraard kunnen we vooraf aan dit alles samen contact hebben om eerst met elkaar kennis te maken, bv via bellen of Skype. Als je me een mail stuurt via het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Persoonlijke coaching

Voor €175,-  coach ik je persoonlijk in een drietal sessies, afgestemd op wie je bent en wat je nodig hebt en heb je onbeperkt toegang tot mij via Whatsapp of Facebook Messenger.

Losse sessies

In een vrijblijvend eerste gesprek gaan we samen ontdekken waar jouw uitdagingen liggen en wat daar het beste bij aansluit. Als dat voor jou op dat moment goed voelt, gaan we al meteen aan de slag, zodat je ook kunt ervaren, wat ik voor je kan betekenen. Hoe dan ook, na dit gesprek ga je met volop inspiratie weer naar huis.

Een eerste gesprek kost €50,- ook als we langer dan een uur nodig hebben.

Je kunt ook voor een gerichte sessie kiezen, bv als je er al bekend mee bent. Ik maak hierbij gebruik van onderstaande therapieën en sessies.

Een sessie kost €60,- voor 60 minuten, €80,- voor 90 minuten en €100,- voor 120 minuten. We spreken van te voren af hoe lang de sessie zal duren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Als ik naar jou toe kom, dan komt hier een km vergoeding bij en eventueel reistijd. Een MEE therapie sessie kan eventueel ook via Skype gebeuren.

MEE therapie

MEE therapie staat voor Multi Energetische Essentie therapie. Het is een therapie waarbij je begeleidt wordt om uit je denken en naar je voelen te gaan. Vaak zoeken we de antwoorden op dingen in ons hoofd, we praten erover, waarmee we ook weer in ons hoofd blijven, maar juist in ons voelen kunnen we ontdekken wat ons werkelijk blokkeert. Klik hier voor meer informatie over MEE therapie

In een praktijk in Berlicum (in de buurt van Den Bosch) of bij jou thuis:

  • MEE therapie sessie van gemiddeld 90 minuten.
  • Burnout Release, sessie van gemiddeld 120 minuten.
  • Een energetische healing van gemiddeld 45 minuten, eventueel inclusief reading.
  • Systemisch coachen, individuele opstellingen.

Access Consciousness® -> Access Bars® Sessie

De naam ‘Bars’ is een verzamelnaam voor de 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. In deze Bars ligt de elektrische lading, die ontstaat bij gedachten, emoties of gevoelens, opgeslagen.
Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die opgeslagen spanning los te laten en het lichaam te verlaten.
Dit zorgt voor meer ruimte in het hoofd en een ontspannen lichaam. Het vertraagt de hersengolven, wat bijdraagt aan een diepe ontspanning.

Een barssessie duurt 60 – 90 minuten.