MEE therapie staat voor Multi Energetische Essentie therapie. Het is een therapie waarbij je begeleidt wordt om uit je denken en naar je voelen te gaan. Vaak zoeken we de antwoorden op dingen in ons hoofd, we praten erover, waarmee we ook weer in ons hoofd blijven, maar juist in ons voelen kunnen we ontdekken wat ons werkelijk blokkeert.

Je kan het zien als het masker dat je opzet, de bescherming die je om je heen bouwt, bv overgewicht of het weglachen van dingen. Dit is het eerste dat mensen zien als ze je tegenkomen en als ze niet verder vragen, niet verder kijken dan dat en niet de tijd of moeite nemen om je écht te zien, dan zullen ze je nooit leren kennen voor wie je werkelijk bent. En zo geldt het ook voor jezelf. Op het moment dat jij niet verder kijkt dan het eerste dat je tegenkomt, bv je boosheid, lichamelijk pijn, angst voor kleine ruimtes, dan zul je nooit ontdekken wat er werkelijk bij je speelt. Dan zul je nooit ontdekken wat daaronder verstopt zit en wat je lichaam en geest je werkelijk willen vertellen. En dus zal je onzekerheid, angst, pijn, boosheid, verdriet, faalangst, slechte relatie enz niet veranderen.

MEE therapie helpt je om de diepte in te gaan bij jezelf en te ontdekken wat er werkelijk gezien wil worden, laag voor laag. Zie het als een ui, die we samen afpellen en waarbij uiteindelijk enkel je pure zelf overblijft. Als MEE therapeut maak ik hierbij gebruik van een gereedschapskist vol met tools, die ik intuïtief inzet in verbinding met de essentie, afhankelijk van wat er op dat moment speelt en van wat er op dat moment in je voelen aangeraakt mag worden. Dit maakt iedere sessie bijzonder en uniek. Je ontvangt altijd precies wat je nu nodig hebt.

MEE therapie is in staat om snel de diepte in en naar je kern te gaan. Je voelt je daardoor gemiddeld al na een paar sessies weer in verbinding met jezelf en zeker genoeg om zelf weer met je uitdaging verder te gaan.

Hoewel niet jouw klacht maar jij centraal staat, hier toch een idee voor welke klachten MEE therapie goed kan werken:

 

 • Burn-out, stress en vermoeidheid
 • In gevecht zijn met jezelf en/of met je gevoeligheid
 • Geen vervulling (meer) vinden in je baan, zoekende zijn.
 • Lichamelijke klachten al dan niet chronisch
 • Angsten en/of paniekgevoelens
 • Weinig zelfvertrouwen, onzekerheid of een negatief zelfbeeld
 • Onverwerkte trauma’s, veel meegemaakt in je leven en altijd maar doorgegaan zijn
 • Moeilijke relatie(s) met je partner en/of familie
 • Steeds weer tegen dezelfde thema’s aanlopen
 • Moeite met keuzes maken, een richting in je leven zoeken
 • Vastzitten, het even niet meer weten….

Een MEE sessie duurt gemiddeld 90 minuten. Bij overprikkeling, stress of burnout is een Burnout Release sessie heel effectief en direct verlichtend en verhelderend. Deze sessie duurt gemiddeld 120 minuten.
Ik maak gebruik van een praktijk in Berlicum, bij Den Bosch.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de site Centrum Puur waar ik mijn opleiding heb gevolgd.